Onpa edellisestä blogikirjoituksesta jo aikaa. Hyi minä!

Edellisen kirjoituksen jälkeen on kissarintamalla tapahtunut melkoisesti. Saimme yllättäen kotiimme lauantaina 5.6.2010 rescue-kissa Cindyn. Cindy oli saapuessaan ihan viimeisillään tiineenä ja pyöräyttikin seuraavana maanantaina neljä pentua.

Hassu kissa, ensikertalainen synnyttäjä, synnytti nuo pienokaisensa jostain syystä hiekkalaatikkoon.

Valitettavasti pienokaisista yksi oli niin vähillä voimilla varustettu, että ei jaksanut elää. Iloksemme jäi kuitenkin kolme kisulaista: Sheeba, Latzi ja Rääpäle.

Pennut pääsivät ensimmäiselle 'neuvolakäynnilleen' vuorokauden ikäisenä. Tämän tutkimuksen yhteydessä pennut punnittiin ja kuvattiin sekä tutkittiin sukupuolet. Virallisena neuvolavaakana toimi keittiövaakamme.

 

Ensimmäisenä esittelyvuoron saa Sheeba-tyttö, joka painoi vuorokauden ikäisenä 138 g ja kasvaa todennäköisesti todella kauniin harmaa-valkoiseksi kissa-neidiksi.

 

Toisena esittelyvuorossa on Latzi-poika, jolla oli tuossa vaiheessa vielä voimakkaat raitahaamut takamuksen päällä. Painoa pikkuherralla oli 136 g.

 

Ja hännänhuippuna Rääpäle, porukan pienin ja sitkein poitsu. Rääppis painoi ensimmäisessä punnituksessaan vain 79 g. Voimatkin olivat kovin rajalliset vielä tuossa kuvausvaiheessa. Tällä hetkellä, reilun viikon ikäisenä, ei Rääppis anna pienen kokonsa hämätä, vaan on jo voimissaan ja kiistattomasti pentueen äänekkäin kaveri.