Helinä ja Cindy ovat päättäneet jakaa pentujen huoltajuuden. Kumpikin kissamamma imettää ja hoitaa muutenkin myös kaverimamman pentuja. Pennut leikkivät yhdessä ja odotettavissa onkin melkoista tassujen tepsutusta ja töminää, kunhan pikkuiset vielä hiukan kasvavat.

Ensimmäisessä kuvassa koko pentukatras. Edestä vasemmalla Sheeba ja hieman taaempana Latzi. Rykelmässä alimmaisena Ripe-Rääpäle, jonka päällä poikittain Tuhkimo ja Tuhkimon edessä Lumikki. Oikeassa ylänurkassa Esmeralda (vasemmalla) ja Noki.

 

Kuvassa hoitovuorossa Helinä ja Helinän päällä syömässä Cindyn Ripe-Rääpäle ja Helinän omat pennut (vasemmalta oikealle) Esmeralda, Tuhkimo, Lumikki ja Noki.

 

Cindyn pennut täyttivät juuri 6 viikkoa ja Helinän pennut 3 viikkoa. Itsellekin on vaikea uskoa, miten nuoria Helinän pennut ovat, kun katsoo, miten reippaasti ne jo temmeltävät Cindyn pentujen kanssa. Tuolle nelikolle on selvästi ollut etua isompien seurasta.

Cindylle ja Helinälle on molemmille jo koti tiedossa. Samoin Helinän pentujen hurmurineidille Tuhkimolle ja Cindyn kaikille pennuille.

Eilisiltana Cindyn pentuja käytiin katsomassa ja sen myötä Latzi ja Sheeba saivat uuden kodin. Ilo oli seurata, miten kauniisti äitinsä mukana olleet nuoret lapset käsittelivät ja leikittivät kisulaisia. Heidän kotiinsa on ilo antaa pentuja, kun vaistoaa, että pentuja kohdellaan nätisti ja niiden kanssa seurustellaan. Ja epäilemättä Latzista ja Sheebasta tulee näille tytölle ja pojalle ne elämän rakkaimmat kisut. Itse ainakin muistelen lämmöllä ja kaiholla lapsuusajan nimikkokissojani, mutta niistä tarinaa jossain toisessa postauksessa sitten tarkemmin.

Sheeba on oppinut jo senkin, missä on paras nukkumapaikka: auringonpaisteessa puhtaan pyykin päällä! Sheeban makuualustana olevista kankaista on tulossa uusia verhoja taloomme.

 

Sekä Ripe, että Latzi tykkäävät vahtia pesukonetta, jotta pesutulos on varmasti kunnollinen. Tässä pyykkkivahtina Ripe miehen kämmenellä.

 

Helinän pennuista vailla kotia ovat vielä Noki-poika sekä neidit Esmeralda ja Lumikki. Nämäkin pennut muuttavat mielellään uuteen kotiin toistensa kaverina/nuoren kissan seuraksi. Näistäkin pennuista voit tiedustella Hausjärven eläinsuojeluyhdistykseltä.

Ensimmäisenä esittelyssä Esmeralda (takana) ja Noki. Esmeraldalla ja Nokilla on molemmilla valkoiset mahaläikät takajalkojen luona. Muuten nämä pikkuiset ovat tasaisen harmaita. Esmeralda on hieman tummempi. Noki on väritykseltään hieman 'vanhana syntynyt', kun silmien ympärillä ja turkissa muutenkin on pidempiä valkoisia/vaalean harmaita karvoja. Melkoisen veikeä otus kaikkinensa.

 Lumikki odottelee myös kutsua uuteen kotiin. Lumikki on ensin 'valkaissut' itsensä ja sitten pukenut päälleen harmaan huppuviitan.

 

 Nämä Helinän pennut ovat vielä sen verran nuoria, että yksilöllisistä luonteenpiirteistä ei oikein ole päässyt selvyyteen. Sitkeitä kavereita nämä joka tapauksessa ovat, kun nujakoinnin tiimellyksessä saavat välillä isommat kaverinsa parahtamaan. Ja tämähän onnistuu helposti puraisemalla korvasta