Rescue-pennut lisääntyvät tasaiseen tahtiin. Viime perjantaina saimme iloksemme kaksi pentuetta lisää. Helinän pentue muutti makuuhuoneeseemme ja Tuffen pentue naapurillemme.

 

Tuffen pentue on syntynyt 10.5.2010 ja on siis nyt 8 viikon kunnioitettavassa iässä.

Ensimmäisenä esittelyvuoron saa pentueen ainoa narttu eli Hilma. Ensimmäinen neuvolakäynti punnituksineen ja korvahoitoineen oli hieman uuvuttava ja pikkuneiti nukahti vaa'an ääreen. Hilma painoi 790 g. Hilma on oikea diiva ja muistaa kertoa, jos ruoka ei miellytä.

 

 Seuraavana vuorossa Jaakoppi-kolli, jonka ensimmäinen punnitus antoi tuloksen 910 g. Jaakoppi on jo hurmannut itselleen uuden palvelusväen ja pääsee aidoksi tallikissaksi. Jaakopilla on pienoiset valkoiset liperit kaulalla.

 

 Piki-kolli onkin sitten ihan pikimusta tapaus. Pikin ensimmäinen punnitustulos on 900 g.

 

Ja hännänhuippuna esittelyvuoron saa Täplä-kolli, joka painoi 930 g, ollen pentueen suurin temmeltäjä tässä vaiheessa.

 

 

Helinän pentue on syntynyt 27.6.2010 ja pennut olivatkin muuttaessaan meille vielä tosi pikkuisia. Ensimmäinen viikkoneuvola antoi kuitenkin hyvät painoluvut jokaiselle eli emo on tätä toista pentuettaan tehdessään ollut kohtuu hyvin voimissaan. Pentujen vähäisestä iästä ja muutosta johtuen emo 'käy kuumana', jos pentuja häiritään, vaikka itse onkin erittäin rapsutuksen ja hellyyden kipeä.

 

Pentueen ehdoton hurmuri on prinsessa Tuhkimo, joka onnistui hurmaamaan itselleen kodin vain näyttäytymällä tuttavilleni. Tuhkimon ensimmäinen punnitustulos oli 214 g.

 

 Prinsessa Esmeralda on pentueen tummin ja painoi viikon ikäisenä 206 g, ollen pennuista pienin.

 

 Prinsessa Lumikki on pentueen ainoa kaksivärinen pentu. Lumikki painoi 222 g.

 

 Ja viimeisenä esittelyvuorossa on Helinän pentueen ainoa prinssi eli Noki. Noki on Tuhkimon ja Esmeraldan tavoin kokoharmaa ja painoi 223 g.