Nyyh! Sniif! Eronhetkiä on ollut kaksin kappalein. Milla muutti uuteen kotiin eilisiltana ja Monkki tänä aamuna. Samalla Monkin nimi muuttui Maisaksi.

Maisa (ex-Monkki) otti reissuunlähdön varsin rauhallisesti, kun hänet oli ensin saatu pyydystettyä kuljetuslaatikkoon. Vaistosi vissiin, että nyt tuli lähtö, kun temppuili ja piilotteli oikein kunnolla, eikä meinannut suostua syliin ollenkaan. Tutustuminen uuden kodin vanhaan kissaan, herra Tattiin oli kuulemma sujunut leppoisissa merkeissä Maisan lojuessa sohvan nurkassa emännän elkein pistäen herran kuriin murahduksella heti alkuun.

 

Ja toisena 'kalterikisuna' sitten Maisan pentu Milla, joka suhtautui muuttoon myös viilipyttymäisen rauhallisesti. Millan kuulumisia uudessa kodissa pääsemme kuulemaan myös jossain vaiheessa.

 

Kummasti näihin kisulaisiin ehti tunneside kehittyä, vaikka ehtivät asustaa meillä vain kuukauden ennen muuttoaan uusiin koteihin. Millan sisaruksen Mikki ja Minni jäivät meille vielä odottelemaan uusia isäntäperheitä. Minni on muutamassa päivässä kesyyntynyt aivan huikeasti ja tänä aamuna, kun silittelin Maisaa, niin Minni tuli viereen pyytämään rapsutuksia myös itselleen. Mikki on edelleen varautuneempi, mutta uteliaana hänkin käy nuuhkimassa sängyn laidalla, että kukas täällä nukkuu?