Kuten aiemmassa postauksessani kerroinkin, muuttivat Cindyn pennut uusiin koteihinsa viime perjantaina. Tänä aamuna lähti myös Cindy matkalle uutta kotiaan. Mukava oli kisut luovuttaa, kun kaikki pääsevät hyviin koteihin.

Hilma ja Helmeri ovat jo kuulemma sopeutuneet ihan hyvin, vaikka ensimmäisenä yönä Hilma olikin hieman itkuillut ikäväänsä kaverien luokse, mutta emännän vieressä sängyssä oli ollut turvallista nukkua. Seuraavina öinä pikkuiset ovatkin kuulemma nukkuneet emännän sängyssä tai sängyn alla. Tuli siis heti selväksi se, kuka pienten mielestä on perheen pomo ja turvan antaja: äiti, tottakai!

Ripe muutti taloon, jossa ennestään oli jo kissa ja koira. Koiran kanssa sopu on jo löytynyt, mutta sisukkaana pienenä veijarina Ripe on yrittänyt ruveta pomottamaan talon vanhaa kissaa ja ehkä hiukan vielä vieras iso kisu pelottaakin, joten Ripe pitää puoliaan turhankin tehokkaasti ja sekös vanhaa kissaa vielä hieman nyppii. Lähiaikoina sopu varmaan löytyy, kun emännät hieman kisujen tutustumista ohjaavat. Ja Ripe on löytänyt uuden herkkuruuan: kissoille tarkoitettu tonnikala! Oli kuulemma hotkinut sitä suuhunsa kuin ei olisi viikkokausiin saanut mitään ruokaa

Cindy lähti muuttomatkalle tänä aamuna ja mukava oli seurata kuinka perheen 2 v. pikkuneitikin silitteli Cindyä hellin ottein. Hyvin ovat vanhemmat lapsilleen opettaneet, miten eläimiä kohdellaan. Ja Cindy on erittäin hyvä 'jatkoharjoittelukissa' pienokaisille, koska on niin ihmisrakas ja hellyydenkipeä otus. Juuri sain viestin, että matka on takana ja Cindy tutkii uudessa kodissaan paikkoja. Siitä se lähtee!

 

Ja sitten vielä muutama kuva pikkuisista. Ensimmäisessä kuvassa syysauringon säteistä nautiskelevat Minni, Hilma ja Ripe.

 

Tätä kuvaa otin, kun Ripe tutkaili kameran pikkulaukkua innoissaan ja tietenkin joku kahahdus sai yhtäkkiä nostamaan pään ja tuijottamaan suoraan kohti. Harmi, että korvat jäivät kuvan ulkopuolelle.

 

Ja tässä onkin sitten Ripen näkemys muutosta: "Hei! Voitaisko jo mennä, täällä tylsistyy."