Helinän pikkupennut eivät olekaan enää kovin pikkuisia. Vain Esmeralda (varattu) on vielä alle kilon painoinen ja muut eli Noki (varattu), Tuhkimo (varattu)  ja Lumikki (vapaa) ovat jo saavuttaneet kilon painon.

 

Tässä Noki etualalla ja Tuhkimo takana.

 

Mikki-poika ja Minni-neiti odottelevat edelleen tietoa uudesta kodista. Jos olet kiinnostunut tarjoamaan näille hurinaterapeuteille kodin, niin ota yhteyttä Hausjärven eläinsuojeluyhdistykseen, puh. 045 231 8603. Samoin Helinän pentueen Lumikki kaipaa uutta kotia. Mikki ja Minni ovat valmiita muuttamaan heti ja Lumikki syyskuun loppupuolella.

 

Tässä kiipeilytelineen alla makoilee Mikki-herra isännän elkein. Mikki kun saa kehräyskoneensa käyntiin, niin loppua ei meinaa tulla millään.

 

Tässä sitten pöydän laidalla Minni-neiti ja taustalla kurkistelee Noki-poika.

 

Helinä ottaa rennosti, vaikka jäikin Cindyn muuton jälkeen 6 pennun yksinhuoltajaksi.

 

Ja viimeisenä viikonloppuna napsaistu kuva meidän ihanaisesta Melu-kollista emäntänsä eli miehen tytön sylissä. Todettiin, että tyytyväisemmän näköinen ei katti enää voi olla. Pituutta kisulaisella on huikeasti, mutta aivan ihme mykkyrään tuo likan syliin itsensä taas asetti, näyttäen huimasti todellista kokoaan pienemmältä. Kenenkään muun sylissä Melu ei viihdy näin hyvin.