Poikkesimme miehenI kanssa joulunvietosta palatessamme Lumikin ja Tuhkimon isäntäväen luona kylässä. Samalla pääsimme näkemään, miten kisulaiset ovat sopeutuneet uuden kotinsa hulinaan.  Nuo pikkuisethan muuttivat emonsa Helinän kanssa meille alkuhoitoon heinäkuun alkupuolella ja pääsivät ensimmäiseen 'neuvolaansa' noin viikon ikäisinä.

Hyvin Lumikki ja Tuhkimo olivat lapsiperheen hulinaan asettuneet ja kuulemma hurmanneet kaikki vieraatkin, jotka talossa käyvät. Tuhkimo on valinnut suosikikseen isännän ja Lumikki emännän. Ja tietenkin kunnon kissan tavoin nämä kisulaiset nukkuvat isännän ja emännän kanssa samassa sängyssä. Isännän ollessa työmatkalla yön yli, nukkuu Tuhkimo kuulemma hänen tyynyllään

Lumikki on kaikkien kaveri ja rapsuteltava ja Tuhkimo enempi oman arvonsa tunteva suuri diiva. Aivan hurmaavia kattimuksia on molemmista kasvanut.

Poimin tähän vielä kisuista kuvat noin viikon ikäisenä, niin pystytte jokainen näkemään huiman kehityksen, mikä kisuilla on tapahtunut noin puolen vuoden ikään mennessä.

 

Ensimmäisenä esittelyvuorossa Tuhkimo viikon ikäisenä,

 

jonka jälkeen Lumikki viikon ikäisenä

 

ja kimppakuva puolen vuoden ikäisenä välipäiviltä

 

Tuhkimon lempparimakuupaikka on kiipeilytelineen putki, johon on hyvä maastoutua melkein huomaamattomaksi.

 

Lumikki puolestaan viihtyy kiipeilytelineen rengaspesässä ja myöskin emännän sylissä, kun emäntä tekee käsitöitä. Lumikista on siis kasvanut oikeaoppinen käsityökissa, joka osaa jättää emännän neulelangat rauhaan.

 

Kaikkinensa kisut vaikuttivat olevan erittäin tyytyväisiä elämäänsä kiiltävine turkkeineen ja saavutuksiinsa palvelijoidensa koulutuksessa (lue: emännän ja isännän täydellisessä orjuuttamisessa ja koukuttamisessa pikkutassujen ympärille). Kauniita, ylväitä, tasapainoisia kisulaisia molemmat kisuneidit.