Tällä hetkellä on puikoilla miehen ohuiden villasukkien (2 paria Novita Tico ticosta) lisäksi hattu Novitan Nalle syksy -langasta. Ohje hattuun löytyi täältä ja eihän sitä nyt voi ohjetta suoraan noudattaa, niin tekemäni kokomuutos ja muut muutokset aiheuttivat sen, että olen hattua purkanut osittain jo kahteen eri kertaan.

Hattuun käyttämääni Nalle-lankaa on jäljellä vielä muutama kokonainen kerä, joten saan hatun kaveriksi sormikkaat ja jonkinlaisen huivin. Vielä pitäisi vain päättää minkälaisen huivin haluan tehdä. Sormikkaat syntynevät ilman valmismallia omasta päästä mallia työn edetessä veistäen.

Punasävyisten miehen sukkien kaveriksi on jo valmistunut kaksi sukkaparia Dropsin Fabel-langasta, mutta kyseisten sukkien kuvaus on vielä vaiheessa, joten niiden sukkien sielunelämästä sitten tarkemmin tulevaisuudessa. Ja pitäisi myös kirjoittaa ohje tänne blogiin miehen sukista. Olen nimittäin kutonut sukat pitkävartisina kokoa 46 olevaan rintavaan ja leveälestiseen jalkaan, joka vaatii hiukka omia koukeroita malliin. Ohjeesta voisi joku muukin samantyyppisten jalkojen kanssa tekemisissä oleva saada vinkkiä omiin sukankutimiinsa.

Lisäksi lähiaikojen suunnitelmissa on käydä muutamien nykymuodossaan täysin palvelleiden farkkujen tuunaus käyttökelpoisiksi asusteiksi. Aika näyttää tässäkin, mitä tuleman pitää. Alustavat suunnitelmat olen jo laatinut, mutta itseni tuntien nuo suunnitelmat todennäköisesti elävät melkoisesti työn edetessä.

Ja jotta totuus ei unohtuisi eli kylmä pakkaskeli ja sen tunkeutumisen torjuminen sisätiloihin myös tulevina vuosina, niin odottaa puuvaraston vieressä jo melkoinen kasa puunrunkoja katkaistuna klapimittaisiksi 'pillereiksi' pilkkojaansa. Tiedänpä, että seuraavan kuukauden aikana saan raitista ilmaa hydraulihalkojan ja kirveen kanssa seurustellen. Ja siinä sivussa sitten ilmaista punttisaliharjoitetta rutkasti kropalle.