Näyttää se edelleen olevan niin, et mä en osaa tehdä vain yhtä käsityötä kerrallaan. Nytkin on taas röykkiö keskeneräisiä työstettävänä. No, pitäähän se aina vaihtari olla, kun yks työ kuumenee käsissä liikaa.

Miehelle on tekeillä muutamat villasukat lisää. Työn alla siis edelleen mustat ja vihreät Ticotico-sukat. Virkkuukoukkutyömaalla puolestaan on salomoninsolmuhuivi ja kassi isoäidinneliöistä. Ja ompeluakin pitäisi hieman harrastaa. Projektina muokata kaksista vanhoista farkuista käyttökelpoinen hame tai housut. Katotaan, mitä tuleman pitää.

Tänään on käsitöiden edistymisen kannalta loistava päivä. Ulkona pakkasta -28,5 astetta, joten sinne en ihan vapaaehtoisesti nokkaani tuuppaa. Hyvä syy siis käpertyä tuohon lempparituoliini käsitöiden ympäröimänä, unohtamatta tietenkään isoa mukia höyryävää teetä ja vaihdella käsityötä fiiliksen mukaan. Suosittelen muillekin rennoksi sunnuntaipäivän viettotavaksi.

Rauhaksiin käsitöitä tehden voin myös pohdiskella, mitä kivaa kevään aikana keräisin SNY-kohteeni paketteihin ja mahdollisiin välipostituksiin. Omalta SNYltäni sain jokin aika sitten nettikortin, joka sopii tähän päivään, joten olkaapa hyvä!