Kokoonnuimme riehakkaalla naispoppoolla kuukauden ensimmäisen maanantain kunniaksi taas Hyvinkään Cafe Cattiin nautiskelemaan makoisista herkuista ja puikkojen kilinästä vilkkaan puheensorinan säestämänä. Olihan tämä jo melkein TAAS -kokoontuminen, kun jo toista kertaa oltiin koolla. Seuraavan kerran sitten maaliskuussa ja tietenkin kuukauden ensimmäisenä maanantaina klo 16.

Tällä kertaa ei kamera tullut mukaan, joten en voi esitellä puikoilla olleita töitä kuvin. Perinteisesti kävimme myös piipahtamassa vieressä sijaitsevassa Ompelukonekeskuksessa tutkailemassa lankahyllyjä ja tarttuihan sieltä muutama kerä ja uutukaiset pitsi-Addit mukaan.

Hyvinkäältä kotiuduttuani oli pöydällä odottamassa yllätyskirje. Siis ihan oikea käsin kirjoitettu kirje! Ja mukana muutama teepussi maistiaisiksi. Tämän miellyttävän yllätyksen oli järjestänyt minulle oma SNYni. Kiitos!

Ja ei siinä vielä kaikki... vai mites se tuolla ostoskanavilla menikään? Kirjeen vieressä oli hillitön postipussi, joka sisälsi viisi kerää Novitan Nalle -langan Syksy-väriä. Kiitos Yuna!

Mulla oli täällä siis oikein minijoulu tänään