Havahduin eilisiltana siihen tietoon, että itselläni on meneillään uusien juttujen kokeilukausi.

Toissa päivänä ostin elämäni ensimmäiset bambupuikot ja nyt on puikoilla jo toiset sukat. Ensimmäisistä sukista kerroin jo eilisessä postauksessani (junasukat) ja nyt on maaliskuun SNY-paketissa saamastani uudesta lankatuttavuudesta eli Maija-langasta sukat itselleni. Miehelle onkin tullut alkuvuoden aikana kudottua useammat sukat, joten voinen hyvillä mielin tehdä välillä jotain itsellenikin. Ja kaiken huipuksi kudon nuo sukat varpaista aloittaen, joka sekin on ihan uusi juttu minulle. Ja jotta homma ei olisi liian yksinkertaista, niin lueskelin erilaisia ohjeita aiheesta ja rupesin säveltämään sukkia sitten omasta päästä.

Maija-lanka ja bambut tuntuvat keskustelevan varsin mukavasti keskenään, eikä tuo varpaista aloitettu sukka ole ollenkaan hassumpi juttu. Saanpahan tuon ihanan raitalangan käytettyä viimeiseen säikeeseen saakka. Ajattelin jopa tänään asioille lähtiessäni käydä kurkkaamassa, mikä on tuon lähikaupungin lankakaupan Maija-valikoima. En yhtään tällä hetkellä muista edes sitä, onko siellä Maijaa ollenkaan, mutta päivän mittaan se selviää...

Kevätaurinko yrittää myös epätoivoisesti välillä kurkkia noista umpikuraisista ikkunoista sisään, joten niillekin pitäisi varmaan jotain tehdä tai oikeammin koko huushollille, mutta minä tyttö se vain kudon. Asiat siis oikein oivassa tärkeysjärjestyksessä. Motivaatiota tavaroiden järjestelylle ja siivoamiselle antaa kyllä se, että auton peräkontissa on kaksi isoa Ikean sinistä kassillista odottamassa uutta tavaraa sisustukseen ja keittiötoimintoihin liittyen. Päätin, että nuo tavarat tulevat sisälle vasta siinä vaiheessa, kun oikeasti on siistiä. Tänne hullunmyllyyn on turha enää yhtään lisäkassia tuoda.

Noiden Ikea-tavaroiden myötä pääsen vihdoinkin ompelemaan useamman koristetyynyn sohvalle valmiiksi. Virkkasin toissa talvena jo seiskaveikasta monta tyynynpäällistä ja edelleen ne kiltisti odottavat tuolla sohvan divaaniosan sisällä käyttöön pääsyä. Näihin tyynynpäällisiin siis ostin kasan sisätyynyjä. Lisäksi löysin lämmitysuuniemme kupeeseen kauniit lehtitelineet, joihin voi heittää pesän sytytyksessä käytettävät sanomalehdet ja samaa sarjaa seinäteline tarttui myös matkaan. Se saa osaltaan selvittää tämän tietsikkanurkkauksemme ja vieressä olevan kudonta-/virkkausnurkkaukseni sekasortoa. Kivaa siis tiedossa eli sisustusta, jee!