Tänään iski päälle oikein kunnon touhupäivä. Leivoin leipää ja sämpylöitä ja siinä kun kerran puuhella oli lämpimänä leivänpaiston takia,  niin innostuin koolaamaan hiukkasen lankaa. Otin käsittelyyn puolisen kiloa pässinpökkimän harmaata (siis sellasta perinteisen villasukan väristä) Novitan Seitsemää veljestä ajatuksena saada siitä ensi talveksi vaikkapa liivilangat itelle. Lopputulos oli suorastaan ihana!

 

Ja vaikka itsellä oli touhua päivä täys, niin ainakin toipilas-Siiri osasi ottaa rennosti.

 

Ja sokerina pohjalla oli tänään Salaisen neuleystävä -vaihdon viimeinen paketti, joka sisälsi muistikirjan, käsilaukkukoukun ja ihanaa Regian sukkalankaa. Näistä keristä saankin itselleni parit kesäsukat. SNY-hommissa on häärinyt Ihmemaan Pinni. Kaikki paketit ovat olleet mieluisia ja osa langoista on päässyt jo puikoillekin. Kiitos Pinni! Teen hieman salapoliisityötä lähiaikoina ja sitten kolahtaakin vuorostaan sinun postilaatikkoosi jotain yllättävää

 

Itse lähettelin paketteja Villojen valtakunnan Sinille. Hänkin sai viimeisen lähetyksen tänään, joten voin asiasta tässä jo kertoa.

Tämä oli ensimmäinen SNY-vaihto, johon osallistuin ja ei taida jäädä viimeiseksi, sillä niin mukavaa oli vastaanottaa paketteja ja myös pohtia, mitä omalle 'kohteelleen' lähettäisi. Monesti tuli ostoksilla liikuskellessa kateltua asioita 'sillä silmällä', josko jotain sopivaa pakettiin laitettavaa osuisi kohdalle.

 

Ja ei päivän hupi vielä tuohon SNY-pakettiinkaan päättynyt, vaan sain vielä Ertzulin hullutukset -blogin Ertzulta tällaisen tunnustuksen. Kiitos!