Tuffen pennut ovat kasvaneet ja kehittyneet huimasti viime viikkoina. Pienet ovat jo niin suuria, että menevät ensimmäiselle eläinlääkärikäynnille emonsa kanssa ensi tiistaina. Tällöin pienille tehdään varhaiskastrointi ja emo leikataan myös.

Tällä hetkellä pennuista on ilman kotia vieläTäplä-herra. Kuten aikaisemmassa postauksessa kerroin, niin Jaakoppi pääsee tallikissaksi tosi toimiin. Tuffe muuttaa yhdessä Pikin kanssa uuteen kotiin ja Hilma-neiti hurmasi sijaisemäntänsä ja päätti tehdä hänestä uuden 'orjansa'.

 

Kimppakuvassa koko Tuffen pesue. Hyllyllä loikoilemassa Hilma ja Hilman kanssa nenätysten Täplä. Kuvaamisesta on sen verran aikaa, että en muista, kumpi veijareista (Piki vai Jaakoppi) on hiekkalaatikolla ja kumpi etualalla. Mustat herrat erottaa toisistaan vain läikkä valkoista rintapielessä.

 

 Ja ensimmäisessä yksittäispotretissa vielä kotia odotteleva Täplä. Täplä haluaisi muuttaa kotiin, jossa on jo odottamassa nuori kissa pikkuiselle kaveriksi. Täplä on tottunut myös lapsiin.

Mikäli olet kiinnostunut antamaan Täplälle kodin, niin otathan yhteyttä Hausjärven eläinsuojeluyhdistykseen.

 

 

Seuraavana poseeraa Hilma-hurmuri, joka on melkoinen diiva. Jos joku asia ei Hilmaa miellytä, niin se myös kuuluu...

 

 Ja hännänhuippuna kiipeilytelineessä hengailee Piki tai Jaakoppi. Kuvakulma on taas sellainen, että tunnistus ei luotettavasti onnistu, kun valkoinen kaulaläikkä ei ole nähtävissä.