Olinpa jälleen kerran eilen tuttavan kanssa kirppiskierroksella. Tällä kertaa pyörimme Hyvinkäällä kirpparilta toiselle. Saalistakin tuli ihan mukavasti.

Olen pitkään jo etsinyt/miettinyt rahia käsityötuolini pariksi. On niin paljon mukavampi kutoa ja virkata, kun voi nostaa jalkansa rahille ja rentoutua ihan kunnolla. Eilen sitten tärppäsi. Löysin rahin, joka on juuri sopivan korkuinen ja vielä keinutoiminnolla varustettu, mikä on oikein mukava lisä.

Rahin päälliskangas ei kyllä ole mieleeni, mutta se ei ole paha uusittava, koska tuo pehmustettu päällisosa rahista irtoaa neljä ruuvia aukaisemalla. Rahin uusi ilme on vielä arvoitus. Arvonta muutaman erilaisen kankaan ja kudotun tai virkatun päällisen välillä on menossa. Aika tulee näyttämään, mitä tästä rahista vielä tulee.

 

Oikein mukava löytö oli kahdeksan Riihimäen lasin jalallista Kehrä-lasia. Meillä on noita laseja muutama miehen vanhempien peruja ja muutaman lasin olen ostanut huuto.netin kautta. Mielelläni en vain maksa postikuluja noista, kun muutamankin lasin postitus on heti pakettimaksun verran. Eikä kuvasta koskaan saa täyttä tietoa lasien kunnosta.

 

Rahia ja lasia kuvatessani huomasin Pörri-kisulaisemme vetelevän sikeitä kiipeilytelineen rengaspesässä. Oli varsin huvittava näky, kun vain päälaki ja nippu tassuja näkyi pesän reunan yli. Olihan tuo sitten kuvattava, ettei tästäkään postauksesta ihan kissaton tulisi.