Mario-myssy on todistettavasti hyvin koukuttava myös mun kohdallani. Näitä tuntuu syntyvän nyt ihan kuin liukuhihnalta. Esittelyvuorossa Mariot 3-5.

Mario nro 3 syntyi Novitan Mambo-langasta (100 g = 100 m, 70 % villa, 30 % akryyli). Lankaa meni reilu kerällinen. Tämä Mario silmukoitui täysin ohjeen mukaisesti. Mambosta tehtynä Mario on todella napakka ja ryhdikäs. Ulkona tämä myssy ei ole vielä ollut käytössä, mutta kuvausta varten päähän iskettynä tuntui sisällä todella mukavan lämpimältä. Myös neulos on tiivistä, joten pitänee mukavasti myös tuulta.

 

Mario, vol. 4 tulla tupsahti vajaasta kerästä Novitan Softya (100 g = 150 m, 40 % polyamidi, 39 % villa, 21 % akryyli). Tämäkin Mario muotoitui ohjeen silmukkamäärin. Reunan joustinneuleosuudesta tuli ehkä hieman turhan löysä, joten sen saatan vielä purkaa ja tehdä uudelleen pienemmillä puikoilla. Tämä myssy on erittäin pehmoinen ja suloinen pitää.

 

Mario, vol 5 ja lapaset Schoeller&Stahlin Big Printistä (50 g = 85 m, 100 & villa). Tämä lanka on odottanut varaston uumenissa jo puolisentoista vuotta muotoutumista joksikin. Tätä raitaversiota sain aikoinaan vain 200 g ja tähän settiin kului 150 g. Lankaa on toisenlaisella värityksellä vielä varastossani kilon verran, joten tämä setti saanee kaverikseen neuletakin, johon upotan myös tästä jääneen kerän.