Huh!

Nyt on todellakin uusien asioiden opettelukausi meneillään. Aloitin välityönä sekaraitasukat torkkupeittolappujen jämäkeristä (Novitan Seiskaveikka ja Jussi). Samalla opettelen magic loop -tekniikkaa. Mikähän järki siinäkin oli, et rupesin opettelemaan tota tekniikkaa raitasukilla? Kuusi lankakerää työssä yhtä aikaa - siis kolme/sukka ja kaikki samalla pyöröpuikolla. Tais tota työtä aloittaessa kyllä se järki olla aika kaukana mun päästäni.

Uuden tekniikan lisäksi aloitin sukat varpaista, koska olen tekemässä polvisukkia ja haluan tuota vartta säätää sopivaksi kerros kerrokselta ja jotenkin se luontevammin käy alhaalta ylöspäin tehden. Lopputulos lienee nähtävissä ensi viikolla jossain vaiheessa sekä näistä sukista, että torkkupeitosta. Torkkupeitto on nimittäin tarkoitus virkata kasaan viikonlopun aikana ja sen jälkeen vielä muutama kerros koko peiton ympäri tukevoittamaan kokonaisuutta.

Näiden projektien jälkeen voisi vihdoinkin kokeilla jokin aika sitten Taito-lehdestä bongaamaani hama-helmien yhdistämistä neuleeseen. Jos vaikka muutaman pussukan saisi aikaiseksi. Eli jälleen yksi uusi tekniikka lisää valikoimiin. Keväthän oli uudistumisen aikaa, eikö niin?