Haikeissa tunnelmissa eletään täällä meidän talossa.

Pisimpään meillä hoidossa ollut pentue eli 7.6.2010 syntynyt Cindyn katras muuttaa tänään uusiin koteihin. Ripe pääsee vanhemman kissan ja koiran kaveriksi tuohon ihan lähelle ja Hilma&Helmeri muuttavat yhdessä Mäntsälään.

Epäonnekkaasti en ole kotona, kun kisut lähtevät, vaan mies luovuttaa ne uusille emännille. Toisaalta, mieluusti olen poissa kotoa tänään, kun pääsen aloittamaan käsityötaiteen perusopinnot Lahden kansanopiston Raita-koulutusohjelmassa. Pitää vain ennen koulutukseen lähtöä hyvästellä pikkuiset. Erityisesti Ripen muutto tuo haikeutta, kun tuohon pieneen rääpäleeseen ehti muodostua aivan erityinen suhde. No, eihän tuo kovin rääpäle ole enää, vaan oikein reipas ja kunnon kokoinen kollin roikaleen alku, joka varmasti löytää paikkansa uudessa kodissa.

Ikävä noita kisulaisia tulee, sitä ei käy kieltäminen. Hilma ja Helmeri jäävät muistoihin topakoina kisuina ja Ripe aivan erityisenä sylittelijänä ja pikkupusuja jakavana kollinalkuna. Kaikki kolme saavat hyvät kodin, joten se helpottaa eron hetkellä, kun tietää, että pienistä pidetään vastakin hyvää huolta ja niitä rakastetaan.

"Viimeiset" kuvat pikkuisista päivitän sitten pentujen muuton jälkeen.